Рукав гумовий (шланг)

Номер оголошення 660580

Опис
ТОВ "УКРСТАРЛАЙН" реалізує широкий асортимент металопрокату: чорного, оцинкованого, нержавіючого, кольорового, а також гумовотехнічної продукції за вигідними цінами.
Доставка здійснюється швидко по всій Україні.
Маємо можливість завозити на замовлення або виробляти цікаві для клієнта позиції.
Заявки скидайте на вайбер (оператор київстар).
Наші професійні менеджери радо проконсультують кожного клієнта.
Рукава гумові це обов'язковий атрибут виробничого процесу, який використовується в більшості промислових підприємств.
Головна сфера, в якій використовуються рукави – переміщення під тиском різних газів та сипких матеріалів. Також рукави високого тиску незамінні при подачі таких рідин як масла, бензин, вода і т.д. Рукава виготовляються з різними модифікаціями в залежності від функціоналу та сфери використання. у промисловості для та перекачування масляних рідин, палива, кислот та лугів. Його виготовляють відповідно до ГОСТу, в якому прописані всі вимоги до параметрів гумових напірних рукавів.
Найважливішими показниками для будь-яких гумових рукавів є:
• Робочий тиск — допустимий надлишковий тиск, який дозволяє гарантувати термін служби виробу, прописаний у технічних умовах.
• Тиск, що руйнує — найменший тиск, при якому рукав гумовий пошкоджується. Цей параметр використовується для визначення допустимих меж навантажень під час експлуатації.
Сфера використання гумових рукавів визначає і їх склад, зокрема наявність різних включень, що поліпшують витривалість даної продукції. Якості, які мають рукави, дають можливість використання його в різних температурних показниках. Дані рукави можуть ефективно при коливаннях термометра від – 50 до + 70 у маслобензостійкому середовищі та у водяному середовищі від -50°С до +120°С, що зумовлює повсюдність його використання.
Однак існують і обмеження щодо застосування даної продукції. Вони виникають через обмеженість функціонування гумових рукавів за високого тиску. Але цей фактор не заважає гумовим рукавам використовуватись практично у всіх сферах виробництва.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Дніпрі (Дніпропетровську)