Стрічка транспортерна

Номер оголошення 660556

Опис
ТОВ "УКРСТАРЛАЙН" реалізує широкий асортимент металопрокату: чорного, оцинкованого, нержавіючого, кольорового, а також гумовотехнічної продукції за вигідними цінами.
Доставка здійснюється швидко по всій Україні.
Маємо можливість завозити на замовлення або виробляти цікаві для клієнта позиції.
Заявки скидайте на вайбер (оператор київстар).
Наші професійні менеджери радо проконсультують кожного клієнта. БКНЛ-65 100-1400*3 0/0 (3,6мм) (3 тканинні шари, товщиною 3,6мм)
Резинотканева транспортерна конвеєрна стрічка від провідних вітчизняних та зарубіжних виробників для різних секторів промисловості (гірничорудної, металургійної, мінеральної, цементної, будівельної, харчової, паперової, сільськогосподарської, цукрової, морські та річкові порти, зернові термінали,, Елеватори, каменоломні та ).
Пріоритет компанії-оперативне постачання в будь-який регіон, до кожного запиту відноситься індивідуально, високий рівень сервісу та кваліфікований персонал, виконуємо роботи з ремонту, стикування стрічки та різання у розмір. Послуги з накладання шевронів на поверхню транспортерної стрічки.
Резинотканева конвеєрна стрічка однопрокладна та багатопрокладна.
Параметри багатопрокладних резинотканевых стрічок: - міцність на розрив у поздовжньому напрямку від 250-3500кН/м., кількість прокладок від 2-6, ширина від 400-2200мм., повна товщина стрічки від 8-40мм., товщина сердечника від 2, 8-15,5 мм, товщина обкладок від 2-12 мм, довжина одного відрізка від 100-300м.
Залежно від призначення транспортерні стрічки розрізняються за такими різновидами:
1. Загального призначення: зносостійкі, зносопорізостійкі - для транспортування всіх матеріалів, а також остроганних і високоабразивних (щебінь, руд, піску, глини, копалин і т. д.), кількість прокладок от3-6, міцність від 315-3150кН/м , Стандартна ширина від 500-1800мм., Товщина обкладок: робочої від 4-12мм; не робочої від 2-8мм., клас обкладинки: звичайна, підвищеної зносостійкості, високозносостійкості, порезозносостійкості.
2. Гумовотросові конвеєрні стрічки - для транспортування сипких матеріалів будь-якого гранулометричного складу в магістральних, довгих похилих конвеєрах (вугілля, руд, кокс, метал., керамічної та хімічної сировини, хімікатів, в портах та ін) в діапазоні роб. t до -30⁰С (для морозостійких до-60⁰С) до +60⁰С, міцн. від1000-5400кН/м, шир. від 800-2600мм., товщ. обкладок роб. от6-14мм, не роб. от5-10мм, товщ. троса от4-10мм, різновид (загального призначення, важкозаймисті, важкогорючі).
3. Трубчаста транспортерна конвеєрна стрічка - для транспортування сипких матеріалів з поворотом конвеєра (піску, хімічної сировини, тальк, в портах, цемент, добрива, шлак, зерна), стрічка згортається в трубу на основній ділянці транспортування, а на перехідній ділянці (навантаження та вивантаження) залишається у горизонтальному положенні, в експлуатації компактна, min. втрата та забруднення при транспортуванні пильного матеріалу, діаметр труби від 100-500мм., шир. стрічки від 450-1900мм., min. радіус повороту від 30-150м., Довжина перехідної ділянки від 2,5-12,5м.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Дніпрі (Дніпропетровську) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Дніпрі (Дніпропетровську)