Адвокат у кримінальних справах

Номер оголошення 653799

Опис

АТ "Адвокати та медіатори України" надає правову допомогу, у тому числі юридичні консультації учасникам кримінального процесу, як на стадії Досудового Розслідування, так і в Суді. (099) 225 94 55, (097) 352 77 00

На стадії Досудового Розслідування у кримінальному провадженні при здійсненні захисту адвоката, що підозрюється адвокатами, надається така правова допомога:

• у процесі розмови з підзахисним ми разом із ним виробляємо лінію і тактику защиты; • відвідують підозрюваного у слідчому ізоляторі або іншому місці, де він утримується під вартою; • беруть участь у слідчих діях, що проводяться за участю підзахисного (при проведенні допиту, слідчого експерименту, обшуку, виїмки та інших слідчих дій); • складаємо клопотання та заяви, у тому числі про витребування доказів, про залучення до справи доказів; • оскаржуємо дії (бездіяльності) слідчого, прокурора, рішення слідчого судді; • після закінчення досудового розслідування ознайомлюємося з матеріалами кримінального провадження, інформуємо підзахисного про подальший хід дій.

Повідомте, які послуги Вам потрібні – і ми відповімо на всі Ваші запитання: (099) 225 94 55, (097) 352 77 00 ao-amu.com

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Харкові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Харкові