Повітряні клапани

Номер оголошення 640457

Опис

Повітряні клапани.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кінгісеппський машинобудівний завод» - багатопрофільне промислове підприємство, що спеціалізується на виробництві різного промислового обладнання та комплектуючих, пропонує послуги з проектування та виготовлення клапанів повітряного охолодження для різноманітних систем вентиляції.

ТОВ «КМЗ» має багаторічний досвід з реалізації систем вентиляції, у тому числі власних дизельних станцій, що експлуатуються як у контейнері, так і в закритих приміщеннях. Накопичені знання дозволяють реалізувати будь-які вимоги Замовника щодо його індивідуального технічного завдання, і, за необхідності, зробити постачання виробів з військовим прийманням Міністерства Оборони РФ.

Повітряний клапан складається з прямокутного корпусу з приєднувальними фланцями, виконаний з оцинкованої або нержавіючої сталі (залежно від вимог замовлення та призначення) в підшипниках ковзання якого на півосях встановлені поворотні стулчасті лопатки, виконані з посиленого алюмінієвого профілю. Регулювання або повне перекриття повітряних потоків здійснюється за рахунок розкриття стулок лопаток, які через систему кінематики важелів і тяг повертаються на потрібний кут, за допомогою виконавчого механізму, укріпленого на корпусі клапана. Розкриття стулчастих лопаток клапана "паралельне". У місцях примикання стулчастих лопаток один до одного виконано ущільнення як замкового з'єднання.

Характеристики робочого середовища – повітря та газо-повітряні суміші, агресивність яких по відношенню до конструкційних матеріалів клапана не вище агресивності повітря, з температурою від мінус 70 до плюс 70 °С, що не містять липких речовин та волокнистих матеріалів, з вмістом пилу та інших твердих домішок у кількості не більше 100 мг м3.

Максимальний перепад тиску робочого середовища на клапані трохи більше 2000 Па (200 кгс/м²).

У своїй роботі Кінгісеппський машинобудівний завод керується Міжнародними стандартами якості: ДСТУ ISO 9001-2011.

ТОВ «Кінгісеппський машинобудівний завод» має необхідні потужності для втілення в життя будь-якого вашого проекту.

Просимо повідомити про зацікавленість придбання цієї номенклатури на ел. пошту: info@kmz1.ru

Служба продажу групи компаній: 8 812 438 04 93

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень у Луцьку в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень у Луцьку