Подарунковий сертифікат на Початковий курс водіння (автошкола)

Номер оголошення 256557

Опис

Програма початкового курсу складається з 16-ти годин навчання. При замовленні повного курсу, Ви отримуєте додатково 2 години на власному автомобілі у подарунок. Під час навчання, інструктор пояснить складні моменти Правил дорожнього руху, коментуватиме дорожні знаки та розмітку.

Подарункові сертифікати від школи «REGA» - це простий та зручний спосіб проявити турботу про своїх близьких. Адже, обравши курс водіння у якості подарунку, Ви не тільки виявите любов та увагу, а й подаруєте небайдужій людині безцінні навики, які завжди стануть у пригоді. Замовляйте сертифікат на нашому сайті http://gift.rega.lviv.ua/. Протягом дня наш працівник Вам зателефонує для уточнення інформації.
Або зв’яжіться з адміністратором за допомогою телефону: (032)290-26-06, 098-444-12-40 та повідомте дані адресата. При потребі, працівники нашої організації оперативно доставлять сертифікат у зручне для Вас місце.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень у Львові в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень у Львові