Продам пральний порошок «Експрес» автомат від виробника Дніпро

Номер оголошення 688228

Опис

ТОВ «Манро», що займається виробництвом пральних порошків, пропонує придбати продукцію власного виробництва — пральний порошок «Експрес» автомат. Це високоякісний синтетичний миючий засіб з нормованим піноутворенням, з кисневим відбілювачем та ензимним комплексом, призначений для використання в пральних машинах будь-якого типу. Має високоякісну миючу здатність при доступній ціні.

СМЗ «Експрес» автомат призначений для прання виробів з бавовняних, лляних, синтетичних і змішаних тканин (крім виробів з натурального шовку). Застосовуванні в засобі кисневмісні солі підвищують відбілюючий ефект, не порушуючи структуру тканини, і мають антибактеріальну дію.

Використання потрійної системи поверхнево-активних речовин і нової активної композиції з ензимів робить прання білизни швидким і якісним. Відмова від використання хлорвмісних відбілювачів і наявність у складі пом'якшувача води в 2 рази продовжують термін служби білизни і захищають спіраль пральної машини від накипу.

Наявність у складі засобу інгібітору корозії металів сприяє збільшенню терміну служби технологічного обладнання. Не подразнює шкіру рук. Термін гарантійного зберігання СМЗ «Експрес» автомат — 24 місяці від дати виготовлення. Проведена повна реєстрація та сертифікація всієї продукції.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Україні в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Всім! Дошка безкоштовних оголошень в Україні